Bijsterhuizen 24-14 Wijchen
024-2022219
info@A-jobs.nl

Payroll

Eerlijke Payroll prijzen

Regelmatig horen wij een omrekeningsfactor in de markt die je aan het denken moet zetten.

Vaak worden er prijzen afgegeven zonder vakantiegeld en vakantiedagen. Dit heeft tot gevolg dat u later nog een factuur krijgt voor deze componenten, want u bent verplicht om dit te betalen aan de werknemers.

Wat ook veel “payrollers” doen is het vakantiegeld en vakantiedagen bij het bruto loon optellen en dan vervolgens een factor erover berekenen. Hierdoor lijkt de factor lager, maar feitelijk betaald u gewoon meer.  Hieronder vindt u een uitleg over de samenstelling van de prijs zoals normaal wordt gesproken over een omrekenfactor. Dus als je de reserveringen van vakantiegeld en vakantiedagen naar het groene gedeelte verplaatst, dan zou de omrekenfactor virtueel lager zijn.

Ook zijn er payroll bedrijven die niet alles afdragen en hierdoor de prijzen lager zijn. U kunt weliswaar een gedeelte op de g-rekening betalen maar dat ontslaat u niet van uw verplichtingen inzake de ketenaansprakelijkheid.  De belastingdienst stelt gewoon dat u had moeten weten dat het bedrag niet klopt en dat u daarom aansprakelijk blijft.

A-jobs is een bedrijf met een goede factor met alles erin. Tevens is onze online manier van werken voor u kostenbesparend (door tarief en tijd), overzichtelijk en 24/7 bereikbaar via uw portal.